Importator de freze pentru utilaje de tip CNC

Vanzari / cumparari despre tot ce e legat de CNC. Este mica publicitate, deci este o sectiune dedicata utilizatorilor privati, nu firmelor din domeniu.
Post Reply
elcorpaper

Importator de freze pentru utilaje de tip CNC

Post by elcorpaper »

Buna ziua,
Suntem Elcor Paper SRL, distribuitori de materiale pentru industria de productie publicitara.
In ultimele luni am fost abordati de catre clientii nostri sa ne completam gama de produse si cu freze pentru CNC.
Zis si facut. Ne-am gasit un producator german de la care sa importam (momentan prefeream sa ramana anonim), am realizat un website www.elcorshop.ro in care sa le prezentam si cu titlu de vanzare, si ne-am facut un mini stoc.
Acum, am decis sa abordam treaba putin diferit, si anume, nu dorim sa incepem sa vindem freze in stanga si in dreapta fara sa ne educam putin pe domeniul acesta.
  • Ne dorim sa cream relatii constructive cu viitorii nostri clienti, bazate pe cerere si oferta.
  • Vrem sa invatam de la clientii nostri, sa le intelegem nevoile si sa le oferim produse, cu suport pe termen lung.
  • Speram sa reusim sa introducem acest brand nou de freze cu succes si sa ne bucuram de o colaborare indelungata cu viitorii nostri parteneri.
In principiu, avem nevoie de un "insight" asupra tipurilor de freze pe care voi, in aceasta comunitate, le folositi mai des si, bineinteles, daca doriti sa impartasiti cateva sfaturi legate de "know-how" cu noi.

Acestea fiind spuse, eu personal (Mihai Gardu), am lucrat putin pe un utilaj CNC, si am idee cum functioneaza, dar nu sunt expert. Sunt dispus sa invat.
Am facut probe cu noile freze pe o varietate de materiale, iar rezultatele sunt promitatoare.
Mai departe, daca are cineva intrebari, completari sau sfaturi, chiar va rugam sa ni le adresati.
Cu respect, Mihai Gardu - Elcor Paper
Post Reply